Postere și Tablouri create de Tinka Luiga

Tinka Luiga a crescut între două culturi, suedeză și estoniană, și locuiește în Stockholm, Suedia. Ea conduce propriul studio de design și este specializată în design grafic și direcție artistică. Timp de 15 ani, a lucrat cu clienți de top din segmentul modei, interiorului și stilului de viață, creând campanii și poziționând branduri.

„Încă de la o vârstă fragedă, am fost influențată de mama mea, artist textil, precum și de oamenii care lucrau în jurul ei. Eram un copil cu mâini de foarfecă și eram foarte fascinată de forme și structuri și am început să creez colaje din hârtie, reviste de modă și mostre de textile din studio-ul mamei mele.”

Inspirată de propria ei casă, călătorii și diverse tipuri de expunere creativă, arta îi oferă lui Tinka oportunitatea de a renunța la control și șansa de a se exprima fără a trebui să țină seama de circumstanțe pentru a urma un drum mai personal.

Lucrările ei sunt caracterizate de simplitate și o abordare curată și directă față de texturi și culori. Ca adeptă fermă a actualului, ea s-a provocat în mod constant să lucreze cu cele mai diverse discipline și mijloace în cadrul conținutului și designului creativ. Stimulată de posibilitățile și dinamica lumii designului, pasiunea ei pentru artă și oameni se traduce în tot ceea ce face.