Postere și Tablouri create de Tiny de Vries

Tiny de Vries este o artistă olandeză care lucrează în studioul ei Tinystories din Utrecht, Olanda.

După ce a absolvit Universitatea de Arte din Utrecht, a trăit și a studiat arta în Indonezia, la Bandung. Când s-a întors din Indonezia, Tiny a fondat studioul „Tinystories”.

„Sunt în fiecare zi în studioul meu, pictez și creez, toate picturile și colajele sunt ca și cum ar curge din mâna mea; se întâmplă într-un fel pe care nu îl pot controla. Nu planific nimic și pur și simplu se materializează în pictură.”

A crescut într-un mic sat agricol olandez, Oostendorp, într-o familie foarte creativă, deschisă și cu spirit liber. Ambii părinți ai săi erau artiști și lucrau în studiourile lor de acasă. Toți lucrau pe lotul lor, vopseau țesături, confecționau haine și desenau și pictau în fiecare zi. „De când îmi amintesc, arta a fost întotdeauna o mare parte a vieții mele.”

Picturile, ilustrațiile și colajele sale sunt toate făcute manual, folosind diferite tehnici și materiale, inclusiv hârtie veche, in și hârtie de carte vintage. Lucrările sale au fost expuse în întreaga lume, în colecții private, sunt vândute în magazine conceptuale din întreaga lume, în hoteluri boutique, utilizate de branduri de interior și bijuterii și sunt adesea prezentate în reviste internaționale.

„Observ întotdeauna, iubesc micile nimicuri și încerc să absorb un moment, având mereu multe idei în minte. Călătoritul, întâlnirea cu oameni, făcutul de fotografii și natura sunt o mare sursă de inspirație pentru picturile și lucrările mele de artă. Magia se întâmplă adesea atunci când adun toate materialele pe podea în studioul meu, inspirată de ceea ce este în mintea mea, de adâncurile mele interioare, ceea ce simt, ceea ce văd. Și apoi pur și simplu se întâmplă.”