Postere și Tablouri create de Wensi Zhai

Ilustratoare, designer grafic și artist vizual, Wensi Zhai s-a născut la Beijing, China, dar locuiește în Helsinki, Finlanda, începând cu anul 2009. Deținând dublu titlu de master în arte, a absolvit inițial Comunicații Vizuale la Center Academy of Fine Arts din China, apoi a continuat să studieze Artă Ambientală la Universitatea Aalto din Finlanda.

În Finlanda, a început să creeze arta sa, având ca punct de plecare mici însemnări într-un jurnal vizual, exprimând gândurile, emoțiile și energia care nu puteau fi puse în cuvinte.

"Arta mă face fericită și pot vedea că sunt capabilă să împărtășesc puțin din această fericire cu alții - ceea ce o face și mai minunată."

De-a lungul anilor în care a lucrat ca artist, Wensi Zhai s-a implicat în design grafic, artă vizuală, design de cărți și ilustrații editoriale, de ambalaj și publicitare. În 2018, a cofondat Shanghai Children’s Picture Book Research Center și a organizatt și participat la expoziții în Regatul Unit, Germania, Japonia, Estonia, Finlanda și China.

Wensi Zhai găsește inspirație în "...frumoasa natură, imperfecțiune și intuiția mea spirituală."