fbpx
Fototapet contemporan Floral Structures, personalizat, Idea Murale, intr-un dormitor cu pereți din lemn, pat gri cu tablie tapitata, noptiera cu lampa
DE INSPIRAȚIE, DECOREAZĂ CU XTDECO

Finisaje interioare de lux. Ce alegem pentru designul pereților

Pentru realizarea unor proiecte de design elegante și sofisticate ai nevoie de finisaje interioare de lux, care să pună în valoare mobilierul și accesoriile alese cu atenție. Felul în care decorezi pereții și materialele pe care le alegi pentru asta vor contribui decisiv la rezultatul final. Dacă alegi soluții comune, vei reuși cu greu să obții ceea ce-ți dorești, să faci ca un interior să arate spectaculos, ca din revistă.

Noile modele de tapet și fototapet sunt finisaje de lux, cu o compoziție de înaltă calitate, cu texturi extraordinare, care rezistă foarte bine în timp. Vei descoperi o varietate de modele, potrivite cu orice viziune ai avea. Dacă te gândești la o amenajare în stil neoclasic, spre exemplu, care este rafinată și distinsă, vei descoperi că există tapete și fototapete care vor rezolva imediat problema amenajării pereților, iar treaba va fi pe jumătate făcută. Cel mai mare avantaj al acestor două materiale este că se montează ușor și repede, iar acest lucru contează foarte mult în economia timpului tău.

Modele de tapet și fototapet pentru finisaje interioare de lux

Tapetele și fototapetele pe care le găsești la furnizorii specializați provin de la producători cu experiență în domeniu, care colaborează cu designeri și artiști la conceperea unor modele ieșite din tipare și care utilizează cele mai avansate tehnologii în domeniu pentru ca produsele finite să fie de cea mai înaltă calitate. La XT Deco vei descoperi o multitudine de modele de tapet și fototapet pentru finisaje interioare de lux.

Am selectat în continuare câteva modele, potrivite cu stiluri de amenajare diferite:

Tapetul Anglessy, din colecția Rebel Walls, inspirat de natură, cu o paletă cromatică extraordinară, are o notă de eleganță delicată și va decora absolut spectaculos orice încăpere.

Tapet Anglessy, Plum, Rebel Walls, intr-un dormitor cu draperii lila, pat in care doarme o tanara blonda si noptiere cu lampi albe
Tapet personalizabil Anglessy, Plum, Rebel Walls, pentru o amenajare de lux inspirată de natură

Acest tapet din colecția Feathr, cu aspect de cupru și bronz oxidat, cu plăci care creează o geometrie formală, are detalii de inspirație shabby chic – o definiție a luxului.

Tapet Bacchus, Feathr, intr-un living cu canapea alba cu perna verde, masuta de cafea metalica pe care se afla doua vase decorative si doua suporturi metalice pentru plante
Tapet Bacchus, Feathr, cu aspect de cupru și bronz oxidat, pentru un design ieșit din tipare

Ce poate fi mai luxos și mai special decât un tapet din piele naturală, așa cum este acesta, al producătorului Enzo Pellini? Acest material are o textură catifelată și elegantă, potrivită pentru orice interior. În plus, tapetul din piele izolează termic și amortizează sunetele.

Tapet din piele naturala Lava, Enzo Pellini, intr-un living cu canapea cu doua locuri, plante decorative si masuta
Tapet din piele naturală, Lava, Enzo Pellini, pentru un design original, foarte modern

Într-un interior de lux, tavanul trebuie avut și el în vedere. Spre exemplu, acest model din colecția Rebel Walls, este special conceput pentru tavan și te duce cu gândul la mozaicul unei moschei. 

Fototapet 3D Tehran, Rebel Walls, pe tavanul unei camere cu candelabru
Fototapet 3D Tehran, personalizat, Rebel Walls, pentru decorul tavanului

Fototapetul contemporan din colecția Idea Murale oferă o imagine de fundal florală spectaculoasă, elegantă și sofisticată, care conferă o atmosferă captivantă fiecărui spațiu. 

Fototapet contemporan Kama, personalizat, Idea Murale, intr-un dormitor cu pat cu tablie neagra, lenjerie alba si accesorii inchise la culoare, noptiera cu lampa alba si carti
Fototapet contemporan Kama, personalizat, Idea Murale, elegant și sofisticat, pentru orice încăpere

Acest fototapet este potrivit pentru amenajările în stil neoclasic – stilul eleganței desăvârșite.

Fototapet 3D Stucco Gloria, Dusty Pink, personalizat, Rebel Walls, intr-un living cu dulap de colt alb, masa cu scaune diferite si covor gri
Fototapet 3D Stucco Gloria, Dusty Pink, personalizat, Rebel Walls, în stil neoclasic, pentru interioare sofisticate

Intră în echipa de designeri și arhitecți colaboratori a XTDeco!

Colaborările noi sunt mereu binevenite, iar dacă ești arhitect sau designer și te interesează una cu XT Deco, o poți face foarte simplu, cu un click aici. Prin noi îți poți face rost de materialele cu care vei realiza lucruri deosebite. Le importăm direct, astfel că prețurile sunt corecte. XT Deco colaborează deja cu peste 250 de arhitecți și designeri din toată țara și împreună am realizat proiecte extraordinare. 

Ne poți contacta și la info@xtdeco.ro, iar dacă ești din Sibiu sau te afli în apropiere, vizitează-ne pe strada Luptei, numărul 17, de luni până vineri, între orele 10:00 și 18:30.

În concluzie, tapetul și fototapetul sunt finisaje interioare de lux, care te vor ajuta să realizezi proiecte ieșite din comun fără prea mare efort. Pe lângă modelele prezentate de noi, la XT Deco vei descoperi sute, potrivite cu cele mai curajoase idei.

Foto: XT Deco

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *