fbpx
cafenea decorata in stil industrial
DE INSPIRAȚIE, DECOREAZĂ CU STIL, DECOREAZĂ CU XTDECO

Designul interior pentru o cafenea. Ce alegem pentru decorul pereților

Designul pereților este esențial în designul interior dintr-o cafenea. Pereții imprimă atmosfera locului, iar mobilierul și celelalte accesorii vor veni în completare. Din acest motiv, atunci când ești în situația de a amenaja sau redecora o cafenea, fă-ți, în primul rând, un plan pentru pereți.

Pentru ca spațiul să arate cât mai elegant și mai dichisit, ia în calcul să decorezi cu tapet sau fototapet. Sunt materiale extraordinare, cu teme și modele diverse, care vor rezolva simplu, curat și rapid problema decorării pereților. Marele avantaj al acestor două materiale este că se montează extrem de simplu, astfel că lucrările de amenajare vor dura mult mai puțin. Pe lângă asta, sunt foarte rezistente, își păstrează aspectul intact foarte mult timp și se curăță ușor, lucru ce ajută foarte mult la menținerea igienei locului.

Modele de tapet și fototapet pentru un design de interior reușit într-o cafenea

Iată câteva modele de tapet și fototapet pentru un design interior original într-o cafenea:

Acest fototapet din colecția Rebel Walls, care imită suprafața lemnului, cu litere dispuse aleator, care par în relief, și cu detalii cu aspect gravat este perfect pentru decorul într-o cafenea modernă. Paleta cromatică este caldă și foarte versatilă, oferind o mare libertate în alegerea nuanțelor mobilierului și a elementelor de decor.

Fototapet 3D Lemn, Design, personalizat, Rebel Walls, intr-o incapere cu fereastra, parchet deschis la culoare, masa alba pe care se afla un vas cu flori si o farfurie cu mere verzi si sase scaune negre
Fototapet 3D Lemn, Design, personalizat, Rebel Walls, perfect pentru o cafenea modernă

Pentru un design distins și elegant, acest tapet texturat din colecția EDGE Wallpaper este ideal. Modelul în aparență simplu este atent studiat și va capta atenția.

Tapet texturat, Modern Moscow, EDGE Wallpaper, intr-o incapere cu lampa suspendata rotunda alba, masa rotunda alba cu doua cani si doua scaune negre
Tapet texturat, Modern Moscow, EDGE Wallpaper, pentru un decor elegant

Pentru un design contemporan, plin de personalitate, poți amenaja un perete accent cu acest fototapet din colecția Photowall, cu un măr mare (Big Apple – nickname pentru New York), pe fond turcoaz, în interiorul căruia sunt imprimate numele unor cartiere newyorkeze.

Fototapet Big Apple, personalizat, Photowall, intr-o incapere cu masa rotunda alba pe care se afla farfurii, pahare si un vas cu tacamuri si doua scaune negre
Fototapet Big Apple, personalizat, Photowall, pentru un decor cu personalitate într-o cafenea

Acest tapet alb de la NLXL are detalii extraodinare, de o eleganță desăvârșită. Dă senzația că peretele este placat cu plăci mici de faianță albă, formând un model extraordinar. Cu acest tapet, un design monocrom devine unul spectaculos.

Tapet designer House Ceramics by Studio Roderick Vos, VOS-02, NLXL, intr-o incapere cu masa rotundă din lemn pe care se afla un vas rosu si o vaza cu planta si doua scaune
Tapet designer House Ceramics by Studio Roderick Vos, VOS-02, NLXL, monocrom, cu o eleganță desăvârșită

Fototapetul cu frunze tropicale este perfect pentru un perete accent. Modelul inspiră pace și liniște și transmite o stare de bine. 

Fototapet 3D Frunze tropicale, personalizat, Rebel Walls, intr-o incapere cu comoda alba cu lampa si obiecte decorative, masa alba lunga cu scaune si planta decorativa
Fototapet 3D Frunze tropicale, personalizat, Rebel Walls, pentru o atmosferă relaxantă

Acest model de tapet din colecția 1838 Wallcoverings, cu benzi în nuanțe neutre cu patină vintaje, se poate monta orizontal, dar și vertical. Modelul și patela cromatică pot fi adaptate mai multor stiluri de amenajare.

Tapet Linea, 1838 Wallcoverings, intr-o incapere cu fereastra, masa neagra lunga pe care se afla doua vase cu planta si patru scaune negre
Tapet Linea, 1838 Wallcoverings, cu aspect vintage, pentru un decor reușit

Apelează la un designer de interior!

Indiferent de proiectul de amenajare pe care îl ai în plan, dacă îți dorești ca rezultatul să fie unul original și spectaculos, este recomandat să colaborezi cu un designer de interior. Specialistul este întotdeauna la curent cu trendurile, știe ce materiale să utilizeze și, cel mai important, îți va face o evaluare obiectivă a costurilor.

XT Deco te poate pune în legătură cu designeri și arhitecți din toată țara, care te pot ajuta să-ți redecorezi orice spațiu comercial sau de locuit. De asemenea, prin noi îți poți procura materiale de cea mai bună calitate pentru amenajări interioare. Poți vedea aici câteva dintre proiectele realizate de colaboratorii XT Deco, cu materialele furnizate de noi.

Dacă ești din Sibiu sau din apropiere, poți comunica direct cu noi vizitându-ne pe strada Luptei, numărul 17, de luni până vineri, între orele 10:00 și 18:30. Indiferent de locația ta, ne poți contacta la adresa de e-mail info@xtdeco.ro pentru orice întrebare.

În concluzie, designul interior într-o cafenea trebuie planificat cu mare atenție la decorul pereților. Dacă aceștia arată bine, treaba este pe jumătate făcută.

Foto: XT Deco, Pexels

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *