fbpx
Perdea Gentiana, cu pete de culoare, la o fereastra prin care se vede o gradina, intr-o camera cu fotoliu negru cu perna bej si masuta pe care se afla un vas cu planta decorativa
DE INSPIRAȚIE, DECOREAZĂ CU STIL, DECOREAZĂ CU XTDECO

Ce perdele se poartă în 2023. 5 modele pentru cele mai pretențioase gusturi

Tendințele în designul interior pentru acest an merg în direcția unor amenajări confortabile și pline de culoare. Iar dacă vrei să știi ce perdele se poartă în 2023, acest material îți va veni în ajutor. 

Perdelele sunt deosebit de importante într-o amenajare. Pentru că „îmbracă” ferestrele, sunt vizibile din interiorul locuinței, dar și din exteriorul ei, astfel că este primul element care produce o impresie. Prin urmare, este esențial să faci o alegere bună dacă îți dorești o casă spectaculoasă și admirată.

Iată ce perdele se poartă în 2023!

Tendințele anului 2023 în materie de perdele au mai multe direcții de abordare. Astfel, se poartă modelele simple, minimaliste, cele florale, elegante și sofisticate sau cele de inspirație urbană, cu modele abstracte sau geometrice. În privința culorilor, în acest an poți să manifești mai multă îndrăzneală și să apelezi, pe lângă clasicul alb și culorile pastelate, și la nuanțe mai tari.

Este important ca o perdea să fie în deplină armonie cu interiorul. Modelele sofisticate se vor potrivi cu interioarele elegante, în stiluri precum cel vintage sau neoclasic, pe când perdele simple, albe sau în nuanțe pastelate discrete vor merge de minune în case amenajate în stil scandinav sau modern.  

Perdelele florale sau cele cu motive vegetale sunt versatile și se potrivesc cu mai multe stiluri. Ele imprimă o notă de optimism și dau viață unui interior.  

Iată 5 modele de perdele care se poartă în 2023:

Perdeaua Alfama, din colecția Mendola Fabrics, caracterizează foarte bine tendințele acestui an în materie de textile. Are un model format din buline ample, nedefinite, care amintesc de tehnica acuarelei, în nuanțe vesele. Baza acestei perdele este mată și imită fibrele naturale. Este o perdea versatilă, care poate fi utilizată în amenajări moderne, dar și unele mai elegante și este disponibilă în două variante, una cu nuanțe de roz și verde, iar cea de-a doua, în tonuri de gri.

Perdea Alfama, cu buline mari, colorate, in fata unui perete cu tablou cu pene de paun
Perdea Alfama, Mendola Fabrics, cu buline ample, nedefinite, pe o bază mată, care imită fibrele naturale

Perdeaua Avenue, disponibilă în două variante – alb și crem -, conferă luminozitate și spațialitate oricărei încăperi. Datorită aspectului simplu și vaporos, această perdea poate fi integrată cu succes în orice tip de amenajare. Este o perdea realizată în proporție de 100% din poliester reciclat.

Perdea Avenue, alba, la o fereastra prin care se vede o gradina, intr-o camera cu fotoliu negru cu perna bej si masuta pe care se afla o carte deschisa
Perdea Avenue, Mendola Fabrics, simplă și vaporoasă, care conferă luminozitate unei încăperi

Malibu este o perdea extraordinară, de mare efect. Are un model vegetal, cu influențe tropicale, în nuanțe de verde, albastru și galben, care vor crea un aer relaxant, ca de vacanță, în orice încăpere. Este, de asemenea, o perdea care se va încadra cu succes în mai multe stiluri de amenajare.

Perdea Malibu, cu model vegetal, care separa doua incaperi, una cu rafturi cu obiecte decorative, iar cea de-a doua cu canapea verde pal si perne decorative colorate, masuta de cafea pe care se afla carti si un covor gri
Perdea Malibu, Mendola Fabrics, cu model vegetal, în nuanțe de verde, albastru și galben

Perdeaua Patricia, cu model floral, disponibilă în variantele mov și albastru, are un aer romantic și sofisticat, care va înfrumuseța orice încăpere.

Perdea Patricia, cu model floral, in fata unui perete cu un tablou cu o femeie cu palarie si un vas cu orhidee
Perdea Patricia, Mendola Fabrics, cu model floral

Pescara este o perdea de tip plasă, cu un aspect foarte natural, minimalist, cu influențe scandinave, ce conferă amenajărilor un stil și o eleganță aparte. Este disponibilă în două variante, crem și bej.

Perdea Pescara, tip plasa, bej, in fata unui perete cu un tablou cu un cal alb si un suport cu lumanare alba
Perdea Pescara, Mendola Fabrics, tip plasă, cu influențe scandinave

Intră în echipa de designeri și arhitecți colaboratori a XT Deco!

Întotdeauna ne căutăm parteneri noi în activitățile pe care le desfășurăm, iar dacă ești arhitect sau designer poți începe o colaborare cu XT Deco foarte simplu, cu un click aici. Noi te putem ajuta să îți procuri materiale deosebite pentru proiectele tale la prețuri corecte, pentru că le importăm direct. Avem deja o listă cu peste 250 de arhitecți și designeri din toată țara și împreună am realizat proiecte minunate. 

Ne poți contacta și la info@xtdeco.ro, iar dacă ești din Sibiu sau te afli în apropiere, vizitează-ne pe strada Luptei, numărul 17, de luni până vineri, între orele 10:00 și 18:30.

Acestea sunt câteva din modelele de perdele care se poartă în 2023. Pe XT Deco vei descoperi însă mult mai multe, care se vor încadra perfect în mai multe stiluri de amenajare.

Foto: XT Deco

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *