fbpx
Fototapet Soundproof, personalizat, Rebel Walls, intr-un dormitor cu pat, fotoliu cu perna, masuta cu planta decorativa si fereastra
DE INSPIRAȚIE, DECOREAZĂ CU STIL, DECOREAZĂ CU XTDECO

Noua colecție Rebel Walls este disponibilă pe XTDeco. Descoperă cele mai noi modele de fototapet

Cele spectaculoase modele de fototapet din noua colecție Rebel Walls, „Scenery”, sunt disponibile la XT Deco. Rebel Walls este o companie suedeză cu experiență vastă în domeniul decorării pereților. Creează fototapet personalizat și are în colecție o multitudine de modele de fototapet cu pattern-uri simple, peisaje sau forme 3D care vor înfrumuseța orice interior, indiferent de stilul de design abordat. Designul fototapetelor este un proces artistic intens la Rebel Walls, iar realizarea lor propriu-zisă se face cu echipamente de ultimă generație, prin cele mai noi tehnici, pentru a asigura o calitate ridicată.

În cele ce urmează îți vom prezenta 5 modele spectaculoase din noua colecție de fototapet Rebel Walls, disponibilă la XT Deco.

5 cele mai frumoase modele de fototapet din noua colecție Rebel Walls, disponibilă acum pe XTDeco

Pentru noua colecție „Scenery” designerii au fost concentrați pe creearea unor modele variate, pentru toate gusturile. Vei descoperi fototapete senzaționale care pot fi utilizate pentru crearea unui perete accent, dar și pentru decorul pereților în ansamblul lor, fototapet negru, pentru un design cu accente dramatice, dar și fototapet alb, pentru cei care își doresc interioare luminoase și deschise. De asemenea, cei de la Rebel Walls s-au gândit și la cei care iubesc culoarea și interioarele pline de viață.

Acest model cu forme geometrice și cu o paletă coloristică încântătoare va da un farmec aparte interioarelor. Este de inspirație tunisiană, dar într-o interpretare modernă, foarte potrivit pentru cei care își doresc un design ieșit de tipare, memorabil. 

Fototapet Tunis, Rust, personalizat, intr-un living cu fereastra, oglinda rotunda pe perete, fotoliu portocaliu, covor crem pufos si o canapea
Fototapet Tunis, Rust, personalizat, Rebel Walls, pentru un design îndrăzneț și original

Jaipur este un fototapet uimitor, realizat manual, bazat pe vechi desene arhitecturale superbe. Este potrivit pentru camera copiilor, dar și pentru un living. Se pretează, de asemenea, pentru decorul pereților într-un spațiu comercial.

Fototapet Jaipur, Sage, personalizat, Rebel Walls, intr-o incapere cu un corp de iluminat de podea, cu abajur argintiu
Fototapet Jaipur, Sage, personalizat, din noua colecție Rebel Walls, ideal pentru camera copiilor

Modelul din imaginea alăturată, cu aspect de mozaic în nuanțe de gri și albastru, cu contururi aurii, conferă un sentiment de lux. În fotografie, el a fost folosit pentru decorarea unei bucătării, însă poate fi utilizat și în alte incinte, pentru un perete accent.

Fototapet Midar, Cloud, Rebel Walls, intr-o bucatarie cu mobila si blat care incorporeaza o chiuveta, pe care se afla un vas cu flori si mobila de bucatarie cu aragaz
Fototapet Midar, Cloud, personalizat, Rebel Walls, din noua colecție „Scenery”, cu aspect de mozaic, ideal pentru bucătării

Pentru o atmosferă de basm, care te transferă într-o lume fantastică, apelează la acest model de fototapet. Desprins parcă din filmele fantasy, transmite o stare de bine și relaxare și ajută la crearea unui decor senzațional.

Fototapet Fantasy World, personalizat, Rebel Walls, intr-un dormitor cu pat cu asternuturi si perne decorative colorate, fotoliu gri cu perna verde, masuta neagra cu planta si fereastra
Fototapet Fantasy World, personalizat, de la Rebel Walls, pentru un decor fantastic

Acest fototapet extraordinar te duce cu gândul la frumoasele plaje din Honolulu. Modelul este pictat manual, cu plante și flori delicate și fundal liniștitor. Modelul este disponibil în trei culori diferite.

Fototapet Honolulu, Cloud, Rebel Walls, intr-o incapere cu usa vintage
Fototapet Honolulu, Cloud, personalizat, de la Rebel Walls, cu un model floral pictat manual

Intră în echipa de designeri și arhitecți colaboratori a XTDeco!

Ești arhitect sau designer și îți dorești o colaborare cu XT Deco? Cu un simplu click poți lua legătura cu noi. Prin noi îți poți procura, la prețuri corecte, materiale spectaculoase și de calitate pentru proiecte extraordinare, pe care le importăm direct. Colaborăm deja cu peste 250 de arhitecți și designeri din toată țara și împreună am realizat proiecte extraordinare

Ne poți contacta și la info@xtdeco.ro, iar dacă ești din Sibiu sau te afli în apropiere, vizitează-ne pe strada Luptei, numărul 17, de luni până vineri, între orele 10:00 și 18:30.  

Noua colecție de fototapete Rebel Walls, „Scenery”, pe care o găsești la XT Deco este, într-adevăr, spectaculoasă și te va ajuta să realizezi proiecte interesante și pline de originalitate.

Foto: XT Deco

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *