fbpx
DECOREAZĂ CU XTDECO

tapetul semnat nlxl – de la premiile elle deco, la xtdeco

EDIDA – premiile internaționale de design ELLE Deco – este un eveniment internațional unic, lansat în 2002, unde redactorii-șefi ai celor 25 de ediții internaționale ELLE Decoration se adună pentru a recompensa excelența la nivel mondial în design. Peste 13 categorii diferite, de la țesături și tapet, la piese de mobilier și corpuri de iluminat sunt premiate în cadrul ceremoniei.

Acum doi ani gala s-a ținut în Milano, Italia, iar printre marii câștigători s-au numărat NLXL & Studio Job pentru cel mai bun design de tapet. Pentru Studio Job & NLXL acesta este al doilea premiu, în mai 2014 fiind câștigătorii ICFF, în New York.

Suntem încântați să anunțăm că modelele de tapet semnate NLXL le puteți regăsi în colecția disponibilă pe site-ul nostru, aici.

Fondat în 2010, NLXL este cunoscut pentru modelul de tapet Scrapwood, creație a designerului Piet Hein Eek și a fondatorilor NLXL, Rick și Esther Vintage, colecție care s-a bucurat de un succes răsunător și este acum disponibilă în peste 70 de țări. 

De-a lungul anilor, compania de tapet NLXL, Olanda, a inițiat colaborări cu designeri remarcabili, care au produs colecții de tapet unice și printre cele mai căutate dintre cele aflate acum pe piață. Produsele NLXL au fost prezentate în New York Times, Daily News, Architectural Digest, Wallpaper *, DesignBoom, HypeBeast, Coolhunter, Domus, Dezeen și în aproape fiecare publicație importantă de design interior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *