fbpx
detaliu living din renovarea apartamentului cu 2 camere din Ansamblul Rezidential H Pipera Lake, cu Fototapet Colors in Motion, personalizat, Photowall
CASE STUDY CU DESIGNERI, CU ȘI DESPRE DESIGNERI, DECOREAZĂ CU XTDECO

De la vis, la realitate: renovarea unui apartament cu 2 camere din Ansamblul Rezidential H Pipera Lake. Interviu cu arhitecta Iulia Bosoteanu

Renovarea apartamentului cu 2 camere din Ansamblul Rezidential H Pipera Lake a fost o provocare foarte frumoasă, ne-a dezvăluit arhitecta Iulia Bosoteanu. Iulia este din București și e unul dintre cei mai activi colaboratori XT Deco. Cu o fire dinamică, iubește diversitatea și interacțiunea cu oamenii din jur, cea mai mare satisfacție fiind atunci când proiectele încep să prindă contur, iar clienții sunt mulțumiți de rezultatul final.

Într-un interviu, Iulia Bosoteanu ne-a vorbit despre planuri de viitor, dragostea pentru fototapet :), pe care îl folosește aproape la fiecare proiect, și ne-a dezvăluit câteva dintre secretele din spatele renovării apartamentului cu 2 camere din H Pipera Lake. 

Vă invităm să o cunoașteți și voi, în cele ce urmează. Iar dacă vreți să luați legătura cu ea pentru un proiect de design interior, o puteți contacta prin intermediul Facebook

Iulia, ești unul dintre cei mai activi și plini de energie parteneri XT Deco. Ce îți place cel mai mult la noi?

În primul rând vreau să vă mulțumesc pentru colaborarea pe care o avem și modul în care se desfășoară! ? Pe lângă gama variată de produse pe care o aveți și, de specificat cel mai important lucru, calitatea superioară a acestora, îmi place la voi devotamentul și profesionalismul de care dați dovadă! Sunteți foarte prompți și dornici în a va ajuta clienții și colaboratorii! ?

Planurile de viitor ale designerului de interior Iulia Bosoteanu

Cum a fost anul trecut pentru tine și ce visuri ai pentru 2022?

Pentru mine 2021 a fost un an bun din punct de vedere profesional, a fost un an cu multe realizări pe acest plan, foarte mulți dintre clienți fiind mulțumiți de desfășurarea proiectelor care au prins un contur aproape de 100% în realitate. 

Pentru 2022 îmi propun să realizez mai mult decat în 2021, să am proiecte la fel de multe și frumoase, sau poate și mai multe, proiecte care să se materializeze ca și cele din 2021, să devină cartea mea de vizită, care să vorbească de la sine. 

Pentru orice arhitect/designer de interior, în opinia mea, este foarte important ca fiecare proiect să devină realitate. Numai așa clienții sunt mulțumiți și aduc la rândul lor alți clienți/recomandări. 

Cum decurge o zi din viața ta de designer de interior? 

Ținând cont de faptul că eu fac și arhitectură, sunt arhitect cu drept de semnătură înregistrată în Tabloul Național al Ordinului Arhitecților, la mine nicio zi de muncă nu seamănă cu cealaltă. 

Sunt zile-n care am de alergat pe la primarii, de depus documentații pentru obținerea avizelor, zile în care trebuie să lucrez, să dezvolt proiecte și zile în care am vizite pe șantier. 

Din tot ce am enumerat mai sus, cea mai interesantă parte mi se pare cea a implementării proiectelor, interacțiunea cu oamenii din jur, satisfacția că lucrurile încep să prindă contur și că beneficiarii sunt mulțumiți. 

Eu sunt o persoană dinamică, o persoană căreia îi place diversitatea, așa că ce v-am enumerat mai sus pentru mine nu este deloc un chin, ba chiar o plăcere că nu am zile monotone și lipsite de constructivitate. 

Cum a decurs renovarea apartamentului cu 2 camere din Ansamblul Rezidential H Pipera Lake

Proiectul la care facem referire în acest articol, a fost ușor sau ai întâmpinat ceva provocări?

Proiectul la care facem referire, apartamentul cu 2 camere din Ansamblul Rezidential H Pipera Lake al Doamnei Daniela Schneikert, nu a fost un proiect ușor, dar a fost un proiect care mi-a adus multe provocări. Luând în calcul dorințele clientei și în primul rând calitatea superioară pe care dumneaiei și-a dorit-o de la început, a fost o provocare mare să pot satisface întru totul ceea ce mi s-a transmis de la început. 

dormitor din apartamentul cu 2 camere din Ansamblul Rezidential H Pipera Lake, cu fototapet 3D Opulence, Marble, personalizat, de la Rebel Walls
Dormitorul a fost pus în valoare tot cu ajutorul fototapetului, de data aceasta  modelul 3D Opulence, Marble, personalizat, de la Rebel Walls

Clienta este o persoană foarte deschisa, a fost o colaborare pe care orice om și-o dorește atunci cand are un client, dându-i „mâna liberă” în crearea designului, important fiind finalul, ca tot ce este adus în proiect să formeze un tot unitar expresiv și atrăgător.

Orice proiect este ușor când ai în preajmă oameni receptivi și capabili, oameni dornici de frumos. 

Rolul fototapetului în viața unui designer 🙂

Folosești des fototapet în proiectele tale. Te poți baza pe el? 🙂 

Folosesc foarte des fototapet în proiectele mele, ca să fiu sinceră, aproape la fiecare proiect. 

bucataria apartamentului cu 2 camere din Ansamblul Rezidential H Pipera Lake, cu fototapet Big Diamond, Marble, personalizat, de la Rebel Walls
Un alt model de fototapet de la Rebel Walls, de data aceasta Big Diamond, Marble, pune în valoare perfect unul dintre pereții bucătăriei

Singurele proiecte unde nu îl folosesc, sunt acele proiecte unde după o primă discuție cu beneficiarul despre tipurile de finisaje folosite, acesta îmi specifică dorințele sale.

bucataria renovata a apartamentului cu 2 camere din Ansamblul Rezidential H Pipera Lake
Mobila albă aleasă pentru bucătărie se potrivește perfect cu peretele-accent în tonuri aurii

Modelele de fototapet pe care voi le furnizați dau o notă de calitate proiectului și creează o ambianță plăcută, așa că nu ai cum să nu le folosești! ?

Case sau apartamente? Ai o preferință când vine vorba de un proiect de design interior?

Sincer, nu prefer ceva anume când vine vorba de case sau apartamente, fiecare proiect este frumos în sinea lui și îți creează noi provocări. Pentru mine este mult mai important omul cu care lucrez, vibe-ul acestuia și rezultatul final, decât felul imobilului pe care îl am de amenajat.

Pe lângă modelele de fototapet prezentate mai sus, Iulia Bosoteanu a mai folosit la renovarea apartamentului cu 2 camere din Ansamblul Rezidential H Pipera Lake și modele de rozete, brâuri și cornișe decorative, tot din oferta XT Deco. Aici găsești întreg catalogul de profile decorative.

Iar dacă vrei să descoperi alte modele de fototapet, cataloagele Rebel Walls și Photowall – producătorii aleși pentru acest proiect – îți stau la dispoziție.

Hai și tu în echipa de colaboratori XT Deco

Dacă ești arhitect sau designer de interior, te așteptăm și pe tine în echipa XT Deco. Colaborăm deja cu peste 250 de profesioniști din toată țara. Alături am realizat proiecte atât pentru zona rezidențială, cât și pentru HoReCa.

Ne poți contacta și la info@xtdeco.ro, iar dacă ești din Sibiu sau te afli în apropiere, vizitează-ne pe strada Luptei, numărul 17, de luni până vineri, între orele 10:00 și 18:30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *