fbpx
Living cu panou decorativ alb cu forme geometrice
DE INSPIRAȚIE, DECOREAZĂ CU STIL, DESPRE AMENAJĂRI

Decorarea Peretilor Interiori – 5 Sfaturi de la Designeri

Decorarea pereților interiori oferă posibilități fabuloase de a reîmprospăta modul în care arată camera ta, aducându-i un strop de personalitate și un mic upgrade. O reamenajare interioară necesită timp, bani și efort, în vreme ce decorarea cu elemente bine alese poate transforma total o încăpere într-un timp relativ scurt și cu un buget redus. Tapetul, fototapetul panourile decorative și altele sunt printre cele mai rapide și eficiente soluții.

Amenajarea rapidă a pereților poate schimba întregul design interior. Decorarea modernă poate armoniza culorile pentru stilul și tematica unei locuințe.

Decorarea pereților ajută la crearea de spații de locuit complet noi, fără o renovare care consumă mult timp și bani. Soluțiile unice, dar simple și rapide, care luminează și reîmprospătează camerele sunt perfecte pentru persoanele ocupate.

Iată 5 idei originale și moderne de decorare a pereților interiori, care te vor ajuta să reciclezi ceea ce ai în acasă sau să utilizezi materiale accesibile din punct de vedere financiar pentru decorarea inteligentă și frumoasă a casei. Combinații surprinzătoare de materiale de design interior, decorațiuni deosebite, o fuziune neașteptată de stiluri pot transforma pereții și îți vor reîmprospăta designul interior în cel mai scurt timp.

Ce amenajări pot transforma rapid pereții interiori

Pereții caselor noastre au puterea de a vorbi despre viața noastră. Pereții îngrijiți redau un aspect de casă plină de personalitate, în timp ce pereții goi sugerează că nu intenționezi să rămâi acolo pentru foarte mult timp. Tot spațiul gol, neutilizat, este doar o oportunitate ratată.

Mai jos vei găsi 5 modalități inteligente și inovatoare de a îmbrăca pereții fără a vărsa nicio picătură de vopsea pe jos. Nu numai că aceste idei sunt grozave din punct de vedere estetic, dar sunt perfecte pentru ascunderea elegantă a micilor defecte inestetice din pereți, cum ar fi găuri, fisuri și crăpături.

Tapet

perete cu tapet cu txtura abstracta din murmur in quanta de albastru, roz, gri si crem
Tapetul Marble Dream, care are o textură abstractă din marmură, prezintă o gamă frumoasă de culori pastelate în nuanțe de albastru, roz, gri și crem

Deși vopseaua este de departe cel mai obișnuit „tratament” de decorare pentru pereții rezidențiali, nu este întotdeauna o tehnică ușoară, pe care oamenii să o poată aplica singuri. Vopsirea unei camere vine cu multă dezordine și timp pierdut, iar nivelul de dificultate crește și mai mult în cazul în care vrei să pictezi și tavanul.

Deci, de ce să nu iei în considerare alte soluții decorative pentru pereții tăi? Cu puțină creativitate s-ar putea să găsești alte metode de decorare, care sunt mult mai ușoare, cât și mai atractive decât vopseaua. De exemplu, tapetul lavabil sau din fibră de sticlă ar putea fi o modalități la îndemână pentru cei care vor să-și reîmprospăteze locuința rapid. Sunt ușor de aplicat, igienice și elegante, indiferent de camera în care dorești să le folosești.

Fototapet

perete cu fototapet 3 D care ilustreaza copaci in toner alb si negru
Fototapetul 3 D Copaci Străjeri îți va încadra perfect peretele livingului, oferind un efect de adâncime camerei, fiind potrivit unui decor simplu, minimalist.

Fototapetul este una dintre cele mai cool metode de a-ți transforma pereții. Ușor de aplicat și de întreținut, fototapetul vine cu o imagine personalizată pe diferite teme, care acoperă cu maiestuozitate micile imperfecțiuni din pereți.

Modelele și culorile diverse fac din fototapet un material versatil și potrivit amenajării în orice stil te inspiră. Colecții 3D, cu dungi, cu flori, clasic, romantic, scandinav sau industrial, sunt doar câteva dintre tipurile de fototapet din care poți alege dacă vizitezi site-ul nostru.

Panouri decorative

perete cu panouri decorative 3D albe in forma dreptunghiulară
Cu un design modern pentru pereți, panourile decorative 3D Squares se joacă cu lumina și umbrele din camera ta

Panourile decorative de interior pentru casă aduc mult farmec în amenajarea pereților, mai ales dacă îți dorești ca încăperile tale să pară proaspăt renovate. Modelele 3D au un design unic, în relief, potrivit pentru hol, bucătărie, dormitor sau living. Există mai multe tipuri de panouri decorative, iar o simplă vizită pe site-ul nostru te va ajuta să decizi ce îți dorești pentru casa ta.

Accesorii de efect din autocolante

O altă modalitate de a ascunde petele și alte defecte de pe peretele unui apartament este să folosești autocolante de diferite culori și forme, care creează o peliculă ușor de aplicat. Autocolantele oferă avantajul de a fi ușor de îndepărtat atunci când ești pregătit să îmbrățișezi o altă soluție de decor.

Idei creative cu fotografii sau vederi

Dacă deții un număr mare de fotografii digitale pe care dorești să le afișezi, imprimă-le pe toate și aplică-le pe un perete. Trucul pentru acest decor creativ și original este să te asiguri că toate fotografiile sunt tipărite la aceeași dimensiune și aranjate în rânduri precise.

Care ar fi costurile pentru un proiect ca acesta? Totul depinde de ceea ce plătești pe cerneala care imprimă fotografiile. Dacă ai o colecție de cărți poștale (vederi), poți adapta această tehnică pentru le expune pe un perete accent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *