Versiunea de Internet Explorer pe care o folisiti nu este compatibila cu acest site. Click aici pentru a instala cea mai recenta versiune.

Faianță mată Blue Shapes - Plăci ceramice de 120x60 cm, Scenari, pentru baie și bucătărie | XT Deco

2,400.00 lei / cutie (1,111.11 lei / mp)
 • Producător Sartoria
 • Cod produs: TRR-SASC
 • Disponibilitate: 3 săptămâni

Alegeți mai jos


 • Bucăți în cutie: 3
 • Finisaj: mat
 • Grosime: 6mm
 • Lățime: 60cm
 • Lungime: 120cm

Descoperă colecția de faianță mată Blue Shapes, de la XT Deco. Model de faianță cu plăci de formă dreptunghiulară, cu aspect deosebit, pentru baie sau bucătărie, care împletește stilul retro cu accente moderne și inovatoare. Culorile puternice, care dau impresia de tapet, te vor ajuta să creezi nu doar un design unitar, ci și unul original. Păcile de faianță de formă dreptunghiulară, 120X60 cm, și gromime 6 mm, reprezintă soluția ideală pentru o baie sau o bucătărie elegantă și seducătoare.

 • Livrare în maxim 14 zile
 • Transport gratuit pentru comenzi de minim 1000 lei
 • Livrat cu GLS Courier sau DPD Courier
 • Returnare gratuită


Alte sugestii

2,400.00 lei / cutie (1,111.11 lei / mp)
Descoperă colecția de faianță mată Dark Moon, de la XT Deco. Model de faianță cu plăci de formă dreptunghiulară, cu design elegant, în nuanțe și forme inspirate de natură, pe fundal de culoare închisă, pentru baie sau bucătărie. Aspectul prețios al designului te vor ajuta să creezi o amenajare inter..
2,400.00 lei / cutie (1,111.11 lei / mp)
Descoperă colecția de faianță mată Camargue, de la XT Deco. Model de faianță cu plăci de formă dreptunghiulară, cu design inspirat din natură, pentru baie sau bucătărie. Culorile vii și aspectul desenului te vor ajuta să creezi nu doar un design unitar, ci și unul original. Păcile de faianță de form..
320.00 lei / cutie (1,280.00 lei / mp)
Descoperă colecția de faianță lucioasă I Bricchi, de la XT Deco aduce o varietate de modele în nuanțe calde, printre care: Blu, Perla, Rosa, Ceruleo, Antracite, Petrolio, Bianco, Fumo, Nero și Porpora. Model de faianță cu plăci mici, de formă dreptunghiulară, cu design simplu, pentru baie sau bucătă..
2,400.00 lei / cutie (1,111.11 lei / mp)
Colecția de faianță mată Boiserie, de la XT Deco aduce designul băii sau al bucătăriei la un nou nivel al eleganței. Model de faianță cu plăci deosebite, cu formă dreptunghiulară, cu dimensiuni de de 120X60 cm, și grosime de 6 mm, pentru baie sau bucătărie. Creează un design original și elegant, ca..
2,400.00 lei / cutie (1,111.11 lei / mp)
Colecția de faianță mată Glass factory, de la XT Deco, vine în culori marine ce aduc un strop din esența mării în casa ta. Model de faianță cu plăci mici asamblate într-o placă mare, de formă dreptunghiulară, cu design simplu, potrivite pentru baie sau bucătărie. Plăcile ceramice Glass factory, 120x..
1,151.00 lei
Pandantiv moale și grafic Ray din metal ca o rază, are formă unduită pe marginea exterioară. Alegeți cum doriți să aranjați cele două segmente, unul peste altul sau unul în interiorul celuilalt, pentru a obține un pandantiv inferior. Lampa are un cablu textil de 120 cm cu sârmă și o rozetă de tavan ..
2,400.00 lei / cutie (1,111.11 lei / mp)
Descoperă faianța decorativă Oh my Green, de la XT Deco. Plăcile ceramice dreptunghiulare au un design elegant, cu motive de inspirație botanică și pot fi utilizate la diverse amenajări interioare, fie că vorbim despre locuințe sau sedii de firme. Păcile de faianță au dimensiunea de 120X60 cm și 6 m..
320.00 lei / cutie (1,280.00 lei / mp)
Colecția de faianță lucioasă i Quadrati, de la XT Deco, care aduce o varietate de modele în nuanțe calde, printre care: Fumo, Rosa, Nero, Perla, Bianco, Petrolio, Blu, Antracite. Model de faianță cu plăci mici, de formă pătrată, cu design simplu, dar elegant pentru baie sau bucătărie. Păcile de faia..