Postere și Tablouri create de Leise Dich Abrahamsen

"Întotdeauna ajung la același rezultat: că arta mea reprezintă un loc al liniștii", spune artista daneză Leise Dich Abrahamsen. Stilul său artistic este în același timp îndrăzneț și abstract, iar senzația de liniște este introdusă prin formele organice și paleta sa de culori adesea neutră. Este un stil și un proces pe care l-a dezvoltat și conceptualizat de-a lungul anilor.

Prin încercare și eroare, Leise a compus o selecție de elemente de bază: o arhivă de forme și culori. Și ca o corelație directă cu Leise însăși, aceste elemente sunt într-o transformare constantă. În acest sens, baza ei de lucru reprezintă atât neliniștea ei proprie, care o determină să continue să creeze, cât și dorința de a găsi un loc liniștit.

Rezultatul este că lucrările sale au întotdeauna un mic detaliu care pare să nu se potrivească: "Îmi place când ceva este puțin ciudat. Creează mișcare și nu mă deranjează dacă nu este perfect. Acesta este ceva la care mă gândesc tot timpul și încerc să îl integrez chiar și atunci când creez o pată neagră."