Draperie Paco, Negru, Crem si Gri

178.00 lei / ml
 • Producător Mendola Fabrics
 • Cod produs: MDF-14-PACO
 • Disponibilitate: 3 - 14 zile

Alegeți mai jos

Preț: • Paletă culori: Gri, Gri Platină, Maro, Maro-Gri, Gri, Gri Mătase, Alb, Alb Stridie
 • Paletă culori RAL: RAL 7036, RAL 8019, RAL 7044, RAL 1013
 • Paletă culori RGB: #928686, #4F3B44, #CABEB0, #D8CCC0
 • Compoziție: 100% Poliester, 45% Reciclat
 • Lățime material: 315 cm
 • Opacitate: Mediu
 • Proprietăți material: Eco, Lavabil
 • Livrare în maxim 14 zile
 • Transport gratuit pentru comenzi de minim 1000 lei
 • Livrat cu GLS Courier sau Fan Courier

Paleta de culori

Paco este o draperie simplă, cu un model mărunt.

Modelul repetitiv mărunt și contrastul cromatic echilibrat, fac din Paco alegerea ideală pentru cei care doresc o draperie complementară designului interior.

Paco poate completa cu ușurință orice amenajare, într-o manieră echilibrată.

Draperia are în compoziție poliester reciclat.
Despre Mendola fabrics


Alte sugestii

216.00 lei / ml
Draperia Olbia prezintă un model floral discret, amplasat pe o țesătură densă de tip jaqcuard. Finisajul mat al țesăturii și modul în care este distribuit patternul, fac din Olbia o draperie foarte versatilă, ușor de integrat în orice idee de amenajare. Olbia este disponibilă în 3 variante cr..
125.00 lei / ml
Hugo este o draperie minimalistă, care se poate integra cu ușurință într-o mulțime de amenajări. Țesătura de tip jacquard este una care impresionează prin simplitate, fiind un accesoriu care aduce un plus de naturalețe interioarelor...
152.00 lei / ml
Amore este o draperie cu un model floral repetitiv, perfectă pentru amenajările în care se dorește un plus de culoare. Elementele florale de diferite dimensiuni și jocul de nuanțe verzui sau multicolor fac din Amore o draperie ce reunește stilul modern și cel romantic. Cu un model îndrăznet ..
184.00 lei / ml
Model geometric rafinat, proiectat pe o țesătură densă prețioasă. Ragusa este o draperie exclusivistă, cu un modern geometric triunghiular. Frumusețea modelului este redată printr-un joc temperat de nuanțe, geometriile fiind țesute prin cusături fine ce au aceleași tonalități de culoare. ..
169.00 lei / ml
Cu un model inspirat din natura, draperia Mohave ofera un plus de personalitate incaperii! Gratie patternului abstract repetitiv, dar si a paletei cromatice, Mohave este o tesatura care poate impregna un aer etnic, original. Disponibil in 3 combinatii de culori inspirate din natura: turcoaz, ma..
84.00 lei / ml
Floria este o perdea delicată, cu model floral amplu. Țesătura de tip organza este îmbogățită de un model floral brodat, ieșit în relief. Transparența acestei perdele este una foarte ridicată, lăsând razele soarelui să lumineze încăperea...
123.00 lei / ml
Scento este o draperie sofisticată, realizată dintr-o catifea cu model abstract, având irizații strălucitoare. Scento este ideală pentru a completa o amenajare în stil modern. ..
123.00 lei / ml
Draperie uni, care impresionează prin textura plăcută la atingere.Tigris este o draperie modernă, din țesătură de tip chenille, cu aspect ușor sidefat. Modelul discret format din linii aduce verticalitate spațiului și aduce un plus de textură. Tigris este disponibil în 3 nuanțe versatile...
97.00 lei / ml
Polly este o perdea cu un pattern abstract pus în valoare de paiete albe fine. Poate completa amenajările gândite în stil clasic, în care se doresc accente moderne discrete. ..
120.00 lei / ml
Cove este o draperie minimalistă, potrivită pentru orice tip de amenajare. Țesătura simplă se poate asorta ușor cu orice tip de perdea, fiind un accesoriu versatil. Cove este disponibilă într-o paletă variată de culori, formată atât din nuanțe neutre cât și din culori pigmentate, pentru un plus de v..
96.00 lei / ml
Draperia Gemini prezinta un model format din copaci stilizati argintii. Cu o baza de coloare temperata, modelul iese subtil in evidenta fiind perfect completarea unui ambient minimalist. ..